A második negyedévben

Szépen emelkedtek a Boeing eladásai

A legsikeresebb a B 737 Next Generation volt, ezekből a második negyedévben 124 darabot, az év eddigi részében 239 darabot adtak el.

2014.07.03 20:54MTI
Forrás: youtube.com

Fellendültek a Boeing repülőgépgyár értékesítései a második negyedévben, az amerikai vállalat 181 utasszállító gépet adott át megrendelőinek, a múlt év második negyedében kiszállított 169 géppel szemben.

A Boeing csütörtöki közleménye szerint az év eddigi részében 342 utasszállító gépet adtak át.

A legsikeresebb a B 737 Next Generation volt, ezekből a második negyedévben 124 darabot, az év eddigi részében 239 darabot adtak el. A második helyen a nagy hatótávolságú B 787 Dreamliner áll, amelyből az április-júniusi időszakban 30 darabot, az idén 48 darabot szállítottak le. A B 777 típusból a második negyedévben 24 darabot, az idén eddig 48 darabot értékesítettek. A B 747 Jumbo-Jetnek azonban csak két vevője, a kifutó B 767 típusnak pedig csak egy vásárlója akadt a második negyedévben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.