Vidékfejlesztés

Támogatáshoz jutnak a fiatal gazdák

Május közepéig nyújthatnak be támogatási kérelmet azok a fiatal gazdák, akik most tervezik elindítani vállalkozásaikat .

2014.05.03 09:25MTI
Freedigitalphotos adamr

Csépe Balázs, a Vidékfejlesztési Minisztérium szakmai tanácsadója, a 2014-2020-as vidékfejlesztési program tervezőjeként a fiatal gazda tematikus alprogram felelőse a lapnak elmondta, hogy az idén négy és fél milliárd forint keretösszeggel hirdette meg a szaktárca a pályázatot.

A támogatás célja, hogy hozzájáruljon az ifjú agrárszakemberek gazdaságának elindításához, a birtokstruktúra átalakításához és a mezőgazdaságban dolgozók korösszetételének javításához - mondta a Csépe Balázs a Magyar Nemzetnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.