Amerikai és kanadai UL jelzések

Már a napelemeket is hamisítják

Közel sem olyan biztonságos mindegyik panel, mint amilyennek beállítják.

2014.03.08 02:30HENT

A biztonsági minősítéssel foglalkozó UL vállalat minden illetékes szervet, kereskedőt, szerelőt és felhasználót figyelmeztet honlapján, hogy több napelemen tudtuk nélkül jelentek meg a termékek biztonsági ellenőrzését tanúsító, amerikai és kanadai UL jelzések.

Az UL arra figyelmeztet a honlapján, hogy a közleményében felsorolt termékmodellek esetében nem folytatta le az Egyesült Államok és Kanada biztonsági előírásaira kiterjedő vizsgálatot.

A felsorolt modelleken tehát hamis UL jelzés és a honlapon elhelyezett képeken látható jelölés található.

Az UL arról is tájékoztatást ad, hogy a be nem vizsgált termékeket tudomásuk szerint a SunWorks Solar értékesíti, de előfordulhat, hogy azok más forgalmazóknál is kaphatók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.