Összehangolódás

Lemondott a Shopline-webáruház Nyrt. igazgatósága és felügyelőbizottsága

Lemondtak megbízatásukról a Shopline-webáruház Nyrt. igazgatósági és felügyelőbizottsági tagjai, az új vezető tisztségviselőket a közeljövőben rendkívüli közgyűlésen választják meg.

2014.01.02 12:33MTI

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) tavaly decemberi döntésével engedélyt adott a Shopline-webáruház Nyrt. és a Libri Könyvkereskedelemi Kft. üzleti tevékenységeinek összehangolására.

A Shopline-webáruház Nyrt. igazgatósága a lemondással lehetőséget biztosít a tulajdonosok számára a kialakítandó Libri-Shopline cégcsoportot irányító új vezetőség felállítására - olvasható a társaság közleményében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.