Sztárparádé övezte a díjkiosztó gálát

Képek - Ákost duplán is díjazták a webáruházáért

Idén másodszor rendezték meg Az Ország Boltja versenyt, amelyen az internetes áruházak mintegy fele indult a vevők szavazataiért és természetesen a fődíjért. De nemcsak civileket ünnepelt a szakma!

Ország Boltja 2012 díjátadó gála képgaléria

2012.10.12 16:29ma.hu

Noha még csak második alkalommal adták át Az Ország Boltja elismeréseket, a főszervező Árukereső.hu legnagyobb örömére a nevezett online áruházak száma megduplázódott a tavalyi évhez képest, a 450 résztvevős mezőny egyben azt jelentette, hogy minden második webáruház versenybe szállt a vásárlók elismeréséért. A díjakat számos kategóriában osztották ki mind a Minőség, mind a Népszerűség területén, előbbieknél kategóriánként egy-egy webáruház nyerte el a címet, utóbbinál az első három helyezettet tüntették ki oklevéllel, illetve a győztes boltok képviselői vehették át a díszes üvegszobrot.

A megmérettetésre nemcsak civil szereplők neveztek, idén a Szolgáltatás kategóriában a népszerű énekes, az idén 25 éve pályán lévő Ákos is úgy döntött, webshopját megméretteti a közönséggel, és ezt jól is tette, hisz nemcsak a Népszerűségi díjat vehette át a gálaesten, hanem a Google is az innovatívnak minősített internetes boltnak ítélte a különdíját.

Ákos büszkén állt a színpadon a két díjjal a kezében, ám a sajtótájékoztatón és saját weboldalán is hangsúlyozta, hogy az érdem alapvetően kollégájáé, a webáruházat működtető Gyuris Evelyné. "Szeretnénk napról napra jobbak lenni. Köszönjük szépen a szavazatokat!" - tette hozzá.

A díjakat átadók (Fotó: Sunhill - A galériához KATT a képre!)


A díjátadó fényét számos sztár is emelte, akik egy-egy kategóriában átadták a díjazottaknak járó kupát, Iszak Eszter a divat, Nagy Adri az ajándékozás, Keleti Andrea az élelmiszer, Hajas Laci a szépségápolás, Völgyesi Gabi az otthon-kert-barkácsolás, DJ Dominique a játék, Felly K az erotika, Vass Virág a könyv, Barbee és Szabó Melinda a Sport és Fitnesz kategória díjazottjainak gratulált.

Közben pedig olyan előadók színesítették a műsort - Ördög Nóra konferálása mellett -, mint Litkai Gergely, a Dumaszínház művésze, Hajnóczy Soma világbajnok bűvész, valamint kétszer is láthatta a közönség a színpadon a Csillag születik népszerű felfedezettjét, a Quantum XXL táncegyüttest.

Az est fénypontja a fődíj nyertesének kihirdetése volt, Az Ország Boltja címmel idén a Mysoft.hu büszkélkedhet, az Árukereső pedig máris elkezdte szervezni a jövő évi versenyt, hisz a vevőkért naponta meg kell küzdenie minden online kereskedőnek is!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.