25 új projekt

Szijjártó a szolgáltatóközpontokról

"A kormány elkötelezett azon cégek támogatásában, amelyek szolgáltatóközpontot (SSC) szeretnének Magyarországra hozni, a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) 25 olyan projektet kezel, amely SSC-k magyarországi megnyitásával, illetve bővítésével kapcsolatos."

2013.09.25 10:42MTI

Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára szerdán Budapesten a Deloitte 15. Shared Services & BPO konferenciáján szólalt fel.

A rendezvényen, amely a szolgáltatóközpontok és az üzleti folyamatok kiszervezésének témakörét járja körbe, Szijjártó Péter hangsúlyozta: ha mind a 25 projekt sikeres lesz, akkor 7000 új munkahely jöhet létre.

Az MTI kérdésére az új projektekről elmondta: azoknak a cégeknek a fele, amelyekkel a HITA tárgyalásokat folytat, már működtet Magyarországon termelő kapacitást, más cégek már működő szolgáltatóközpontjukat bővítenék, míg a cégek másik fele pedig első ízben települne ide.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.