A tőkehús és liszt áfáját kéne először csökkenteni

Gráf is csökkentené az alapvető élelmiszerek áfáját

A Magyar Nemzet szerint Gráf József agrárminiszter is egyetért az alapvető élelmiszerek áfájának csökkentésével.

2008.07.15 08:38Magyar Nemzet

A napilap keddi száma idézte a tárcavezető azon véleményét, hogy például a tőkehús és a liszt áfájának csökkentése hatással lehetne a többi élelmiszer árára is A szocialista politikus szerint a pénzügyminiszter által hangoztatott 260 milliárd forint helyett csak ennek töredéke lenne a költségvetés bevételkiesése az alapvető élelmiszerek áfájának csökkentésével. 

Veres János ugyanis az összes élelmiszer áfájával számol, amikor a 260 milliárd forintról beszél - írta a Magyar Nemzet. A napilap szerint az agrárminiszter ezzel a nyilatkozatával lényegében egyetértett a Fidesz azon javaslatával, hogy csökkenteni kell az alapvető élelmiszerek forgalmi adóját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.