A cég felszámolása már tíz éve tart

Előveszik a Hajdú-Bét ügyét

Újra előveszi az egykori Hajdú-Bét-ügyet a Vidékfejlesztési Minisztérium, a tárca a jövő héten ül tárgyalóasztalhoz az ország egykori legnagyobb baromfi- és víziszárnyas-feldolgozó vállalatának károsultjaival.

2013.05.04 07:51MTI

A Magyar Hírlap cikke szerint az egyeztetésen a vállalat felszámolásának elindulása óta eltelt időszak történéseit vitatják meg, s megpróbálnak megoldást találni a jelentős kárt szenvedett kistermelők, családi vállalkozások gondjaira.
   
Ónódiné Demeter Éva, a károsult családok képviselője a Magyar Hírlapnak elmondta: örvendetes, hogy a minisztérium egyáltalán foglalkozik az üggyel, hiszen a cég felszámolása már tíz éve folyamatban van.
   
Közölte: sajnos mára egyre tisztábban látni, hogy a károsult termelők egyetlen fillért sem kapnak a felszámolásból. Ezért bízik abban, hogy a minisztérium, lehetőségeihez mérten, valamilyen mértékben – akár egy de minimis (csekély összegű támogatások) rendelettel, amelyet az Európai Unió is megenged – csökkenteni fogja a még meglévő károkat a termelőknél - olvasható a napilapban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.