Verseny a fapadosokkal

SAS: az európai járatokon megszűnik a business class

Megszűnik a business class osztály a SAS európai járatain, a cél az, hogy hatékonyabban felvehessék a versenyt a fapados légitársaságokkal.

2013.03.23 08:24MTI

A skandináv légitársaság pénteki közlése szerint júniustól az eddigi három helyett már csak két osztály lesz a gépeken: a turistaosztálynak megfelelő "go" osztályon utazók bónuszpontot kapnak, ételért és italért fizetniük kell. A "plus" elnevezésű osztályon utazók dupla bónuszpontot szerezhetnek, elsőbbséget élveznek a biztonsági ellenőrzésnél, rugalmasabb lesz a jegyük és igénybe vehetik a kiemelt utasoknak járó váró váróterem szolgáltatásait.

A változásokról beszámoló vezérigazgató arra nem tért ki, hogy a módosítás milyen hatással lesz a jegyek árára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.