Hiánnyal

Elfogadta költségvetését a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat

Az elmúlt évi pénzmaradványból pótolandó hiánnyal, 428,6 millió forint bevételi és kiadási főösszeggel elfogadta 2013-as költségvetését a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat pénteken.

2013.02.15 15:14MTI

A 24 tagú testület ülésén egy új képviselő is letette esküjét. A költségvetési rendeletet a többséget alkotó Fidesz-KDNP képviselőcsoport szavazataival fogadták el, az ellenzéki képviselők nemmel voksoltak. 

A költségvetésben szereplő 89 millió forint hiányt az előző évi pénzmaradványból pótolják, tehát hitelfelvételre nem kerül sor. A közgyűlés ülésén egy új képviselő, Kollár László (Jobbik) tett esküt, aki az országgyűlési képviselővé választott Suhajda Krisztián helyére került a párt listájáról a megyei önkormányzatba. 

Az ülésen elfogadták a megye területfejlesztési koncepciójának fejlesztési célrendszerét. Bányai Gábor képviselő bejelentette: a testvérmegye, Hargita kérésére a megyeházára is kitűzték a székely zászlót.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.