35 év alatti vállakozóknak

Ismét Junior Expo lesz Egerben

Fiatal, 35 év alatti vállalkozóknak nyújt bemutatkozási lehetőséget az Egerben immár negyedik alkalommal, ezúttal április 19-20-án megrendezendő Junior Expo.

2013.01.24 23:29MTI

A kétnapos kiállításnak és szakmai programnak az Agria Park bevásárlóközpont ad otthont - közölte az Agria Universitas Egyesület (AUE) képviselője. Berta Diana elmondta: a egyesület 2010-ben rendezte meg első alkalommal a Junior Expót, amely a következő évben már országos kiállítássá bővült. 

A bemutatkozó vállalkozásokat szakmai zsűri minősíti. Az idei Junior Expo legsikeresebb vállalkozója lehetőséget kap Kínában egy szakmai kiállításon való részvételre. Az expo kísérőrendezvénye az idén is egy vállalkozásfejlesztési konferencia, illetve színes kulturális események is szerepelnek a programban. A rendezvényre március 1-jéig jelentkezhetnek azok a fiatal vállalkozók, akiknek nincs köztartozásuk - mondta Berta Diána.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.