35 új munkahely

Technológiai korszerűsítés a Hantech-nél

Másfél milliárd forintos fejlesztéssel korszerűsítették a technológiát a Hantech Zrt. csornai üzemében és 35 új munkahelyet teremtettek.

2012.12.27 17:48MTI

A magyar tulajdonú mezőgazdasági gépgyártó cég többlépcsős fejlesztés keretében új gyártási és mérési technológiát vezetett be. Egyebek mellett korszerű porfestő részleget létesítettek, és megújították a csőhajlítási technológiát is, így most már a gyártmányok valamennyi cső alkatrésze helyben készülhet. Emellett minőségellenőrzési bázist létesítettek korszerű mérőeszközökkel. 

A technológiai korszerűsítést megelőzően felújították a szerelőcsarnokot. A fejlesztések a kapacitás bővítését és a gyártmányok minőségének biztosítását szolgálják. A főként exportra gyártó Hantech - amely elsősorban európai mezőgazdasági gépeket gyártó vállalatoknak szállít alkatrészeket és részegységeket - az idén számottevően bővítette a piacait. Ezt jelzi, hogy tavalyi 2,5 milliárd forintos árbevétele az idén meghaladja a 3 milliárd forintot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.