Az Öveges-program keretében

Laboratóriumot korszerűsítenek Gyöngyösön

Több mint 340 millió forint támogatást nyert el laboratóriumának korszerűsítésére pályázaton a gyöngyösi Berze Nagy János Gimnázium.

2012.12.25 09:40MTI

Juhász Marianna, a város önkormányzatának sajtókapcsolati munkatársa hozzátette: az Öveges-program keretében elnyert támogatás a fizikai és kémiai laboratórium számára a legmodernebb eszközök beszerzését teszi lehetővé, segítve a szemléltető, interaktív oktatás megvalósítását.
 
A program tartalmazza a laboratóriumi munkatársak és a szaktanárok felkészítését is. A korszerűsítés után a térség mintegy húsz alapfokú nevelési és oktatási partnerintézménye is használhatja a gimnázium laboratóriumát, az a hosszú távú cél, hogy felkeltsék a diákok érdeklődését a természettudományok iránt. A projekt megvalósítása 2013 első negyedévében kezdődik meg, és várhatóan húsz hónap alatt fejeződik be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.