Biztosító

AIG névre vált a Chartis

Egyesítette európai biztosítóit az American International Group (AIG), ezzel az AIG Europe Limited az Egyesült Királyság második legnagyobb vagyon- és felelősségbiztosítója, illetve a legnagyobb amerikai vagyon- és felelősségbiztosító lett Európában.

2012.12.04 10:17MTI

Az AIG Magyarországi Fióktelepének közleménye szerint a két éve zajló tranzakciók most az AIG legjelentősebb európai biztosítójának, a Chartisnak az AIG Europe Limitedbe történő beolvadásával és a biztosítási állomány átruházásával fejeződnek be. 

A változások nem érintik az ügyfelek biztosítási szerződéseinek feltételeit vagy kárigény-jogosultságukat. Az AIG több mint húsz éve van jelen Magyarországon, vagyon- és felelősségbiztosítási konstrukciókat, illetve baleset-, betegség- és utasbiztosítási termékeket kínál. Az AIG 90 éve működik, tőkéje jelenleg meghaladja a 100 milliárd dollárt, és több mint 130 országban van jelen, Európa 26 országában vannak ügyfelei.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.