Emelkedett a szolgáltatások színvonala

Befejeződött a Lukács Gyógyfürdő felújítása

Befejeződött a budapesti Lukács Gyógyfürdő felújítása, a közel 1,5 milliárd forintos fejlesztést a főpolgármester adta át pénteken.

2012.11.23 14:18MTI

Tarlós István az átadáson kiemelte: a beruházással emelkedett a budapesti szolgáltatások színvonala és a főváros turisztikai rangja. A vizek és a termálvizek Budapest talán legnagyobb természeti kincsét jelentik, ezt ki nem használni bűn volna - hangsúlyozta a főpolgármester. 

Budapest évtizedekkel ezelőtt egyszer már kiérdemelte a fürdőfőváros címet, ezt a státuszt kell helyreállítani - mondta. Arra a kérdésre, lesz-e folytatás, azt válaszolta, hogy fejlesztik a fürdőket, strandokat, az utóbbiakat például befedve téli üzemeltetésre is alkalmassá teszik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.