Resource Property Awards

Életműdíj Demján Sándornak

Az idén Demján Sándor kapta a Resource Property Awards életműdíját, és a TriGranit fejlesztése, a K&H irodaház lett az év ingatlanprojektje.

2012.11.22 21:42MTI

A 8. Portfolio.hu Property Investment Fórumon az idén is több kategóriában osztották ki a Resource Property Awards díjakat az ingatlanszektor kiemelkedő teljesítményeinek elismeréseként. Az életműdíjat idén Demján Sándornak, a TriGranit Fejlesztési Zrt. elnökének ítélte a Portfolio.hu és a Resource IngatlanInfó szerkesztősége - közölték a szervezők.

A közlemény szerint a díjjal azt a szakmai és üzleti karriert ismerik el, amely többek között létrehozta Magyarország és Közép-Európa legmeghatározóbb ingatlanfejlesztő vállalatát.

A mások mellett Demján Sándor érdekeltségébe tartozó TriGranit az elmúlt 15 év során a régió legnagyobb fejlesztőjévé vált. Az üzletember vezetése alatt a cég a budapesti Westend City Center példájára hasonló vegyes funkciójú beruházást valósított meg például Zágrábban, Krakkóban, Poznanban, és jelenleg is a Közép-Európa hét országában van jelen.

A gazdasági krízis ellenére a cég az elmúlt években több mint 500 ezer négyzetméter ingatlanterületet fejlesztett, és 2011-ben mintegy 100 millió euró osztalékot fizetett ki részvényeseinek - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.