Jövőre 10 százalékkal akarják növelni az eladást

Terjeszkedik Németországban a Dacia

Nagy erőkkel terjeszkedik Németországban a Dacia.

2012.10.28 14:21MTI

 A Renault/Dacia páros németországi igazgatója a WirtschaftsWoche című lapnak elmondta: az általánosan csökkenő tendenciával ellentétben jövőre 10 százalékkal akarják növelni a Daciák értékesítését elsősorban az új modelleknek köszönhetően.
   
Az idén 45 ezer, jövőre több mint 50 ezer Dacia eladására számít Achim Schaible. Az idei első kilenc hónapban 12,5 százalékkal több Daciát adtak el Németországban, mint tavaly ilyenkor, miközben a Renault forgalma más márkához hasonlóan visszaesett.
   
Szeptemberben 250 ezer új kocsit helyeztek forgalomba Németországban, 11 százalékkal kevesebbet az egy évvel korábbinál. Az első kilenc hónapra vetítve csak 1,8 százalék volt a tizenkét havi visszaesés a jó évkezdetnek köszönhetően.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.