Frissítés

A MÁV-START megpályáztat 23 vezetői állást

A MÁV-START 23 vezetői pozíciót hirdetett meg október elején a társaság honlapján, ezzel az a célja, hogy olyan vezetők álljanak a vasúti személyszállítás élén, akiknek jövőképük van, és tenni akarnak a vasútért, az utasokért.

2012.10.05 19:51MTI

Azt már pénteken tudni lehetett, hogy leváltják a vezető beosztású szakembereket a vasúti személyszállítási cégnél, csak a vezérigazgató, a helyettese, a friss személyzeti vezető és az új biztonsági főnök marad a helyén.

A MÁV-START Zrt. emlékeztet arra, hogy Dávid Ilona, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója korábbi nyilatkozataiban már jelezte, a MÁV-START Zrt.-nél november elsejétől szervezeti változások és új szervezeti, működési szabályzat életbelépése várható.

A szándék az - közölték -, hogy olyan struktúra alakuljon ki, amelyben közös irányításúvá tehető a MÁV-START, a MÁV-TRAKCIÓ és a MÁV-GÉPÉSZET Zrt., ezáltal csökkenjen a felső- és középvezetői szintek száma, és ennek köszönhetően jelentősen rövidüljenek a belső adminisztratív folyamatok, felgyorsuljon a döntéshozatal - írja a személyszállító vasúttársaság.

A jelenlegi vezetőkön kívül pályázhatnak a meghirdetett vezetői állásokra a MÁV-csoport munkavállalói és külsősök is. Az álláslehetőségek meghirdetésének további célja, hogy a társaság jövőbeni működtetésével kapcsolatos elképzelések, új ötletek előtérbe kerüljenek - közölte az MTI megkeresésére adott válaszában a MÁV-START Zrt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.