80 milliós beruházás

Átadták a gyáli rendőrörs új épületét

Átadták a gyáli rendőrőrs új épületét, a 80 millió forintos beruházásnak köszönhetően korszerű, kétszintes épületbe költözhet a 26 munkatárs.

2012.07.11 08:49MTI

A Kisfaludy utcai épületet a város építtette helyi vállalkozók bevonásával, az őrsöt a településtől bérli a rendőrség - olvasható a közleményben. A mintegy 350 négyzetméter összterületű épület az 1996 óta működő és mára rendkívül rossz állapotba került régi rendőrőrsöt váltja ki. Gyál példáját várhatóan Érd és Szigetszentmiklós is követi, így összesen 12 településen újul meg a rendőri szolgálat – olvasható a Pest Megyei Önkormányzat közleményében.
 
Simon Tamás dandártábornok, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott vezetője június végén jelentette be, hogy Pest megyében kilenc településen - Acsán, Budakalászon, Dunavarsányban, Isaszegen, Jászkarajenőn, Kiskunlacházán, Letkésen, Ócsán és Zsámbékon - nyílik új rendőrőrs, miután a megye rendőreinek száma tavaly 531-gyel nőtt. A bővítéssel 31-ről 40-re nő a megye rendőrőrseinek száma.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.