Új irodaház a Váci úton

Új magyarországi ingatlanberuházás

Új irodaház építésébe kezd a HB Reavis Csoport Budapesten, az ősszel indítja el első magyarországi ingatlanberuházását, a Váci Corner Offices irodaházat a budapesti Váci úton, amely 33 millió euróból 2014-ben készül el .

2012.06.07 17:36MTI

 A Turbina utca sarkán épülő ház a tervek szerint 19 ezer négyzetméter bérbe adható irodaterülettel, 700 négyzetméter földszinti üzlethelyiséggel és összesen 900 négyzetméter nagyságú kávézóval és étteremmel rendelkezik majd. A mélygarázsban 353 autó számára lesz parkolóhely. A szlovákiai székhelyű HB Reavis Csoport a régió egyik vezető ingatlanfejlesztője. Az 1993-as alapítása óta összesen több mint 800 millió euró értékben fejlesztett ingatlant a régió országaiban. A csoport jelenlegi teljes portfoliója 19 befejezett, megközelítően 590 ezer bérbe adható négyzetméternyi kereskedelmi célú ingatlanból áll.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.