A hazai élelmiszerek vásárlására buzdít a párt

Országos élelmiszerrazzián gondolkodik a Jobbik

Z. Kárpát Dániel közölte: a Jobbik arra szeretné felhívni a vásárlók figyelmét, a húsvéti "felfokozott hangulatú" időszakban jobban figyeljenek oda arra, hogy mit vásárolnak és támogassák a hazai termelőket az ellenőrzött minőségű hazai termékek vásárlásával.

2012.04.06 14:20MTI

Az ellenzéki politikus arról is beszélt, hogy elégtelennek tartják a Magyarországra érkező élelmiszerek ellenőrzését, hiszen amíg húsvétkor több ezer tonna sonkaféleség kerül forgalomba, addig a hatóságok ebből mindössze 53 féle terméket ellenőriztek eddig.    

A Jobbik ezért - csatlakozva civil szervezetekhez - aktivistái segítségével a húsvéti ünnepi hétvégén országosan próbálja meg kiszűrni a rossz minőségű termékeket, vagy éppen a megtévesztő akciókat kínáló áruházakat.    

Az MTI kérdésére Z. Kárpát Dániel hozzátette: elsősorban abban tudnak segíteni, hogy a panasszal élő vásárlókat elirányítják az adott hatósághoz, amely segíteni tud. A Jobbik egyébként a húsvéti akciójának függvényében a jövő héten dönt arról, hogy szervezzen-e országos élelmiszerrazziát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.