Aggódik a Jobbik

Magyarország elmehet Görögbe'

A Jobbik szerint a magyar kormány számára intő példának kell lennie annak, ami Görögországban az elmúlt hétvégén zajlott, mivel az jól mutatja, hogy mire számíthat Magyarország az Európai Unió és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) "diktátumai nyomán"

2012.02.13 17:07MTI

Gyöngyösi Márton, a Jobbik frakcióvezető-helyettese szerint a Görögországra "erőszakolt" megszorítások a bérek befagyasztásával, a közszférában bejelentett elbocsátásokkal és a több százmillió eurós megtakarítással csak tovább fogják növelni az országban a recessziót és ezt a nyomást Görögország "nem fogja tudni elviselni."

Gyöngyösi Márton hangsúlyozta: ez a példa is azt mutatja, hogy Magyarország felemelkedéséhez nem az EU-IMF diktátum a megoldás, hanem az államadósság újratárgyalása, az uniós pénzügyi paktum elutasítása és Magyarország uniós tagságának felülvizsgálata és ezzel kapcsolatban egy népszavazás kiírása.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.