Szkander az IMF-fel

Jobbik: a kormány a magyar embereket képviselje!

A Jobbik arra szólítja fel a kormányt: tegyen meg mindent a magyar emberek képviseletéért, és ne hajtson fejet az IMF előtt.

2012.01.27 13:55MTI

A párt frakcióvezető-helyettese pénteki sajtótájékoztatóján a Nemzetközi Valutaalap Magyarországgal szemben támasztott elvárásairól azt mondta: az IMF az eddigi működésének megfelelően továbbra is a magyar lakosság megsarcolásában látja a megoldást, vezetőiben fel sem vetődik, hogyan lehetne megerősíteni a magyar ipart, talpra állítani a mezőgazdaságot, újjáéleszteni a magyar élelmiszeripart.
   
"Az IMF a multinacionális érdekeket képviselve azt szorgalmazza, hogy ne terjesszék ki Magyarországon a multikra a közteherviselést, a hiányzó adókat pedig az egyre nehezebben élő magyar lakosságtól szedjék be" - jelentette ki Volner János, hozzátéve, a devizahiteleseket sem szeretné megmenteni az IMF. 
   
Kijelentette azt is, az idei évre kilátásba helyezett 1.400 milliárd forintnyi kormányzati megszorításon felül újabb megszorításokat követel a valutaalap. Emiatt romlani fog a közszolgáltatás színvonala, a többi közt az egészségügyi ellátás, vagy az oktatás minősége.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.