Sztanó Imre1997-től dolgozott az Erste csoportnál

Távozik az Erste Bank vezérigazgató-helyettese

Január 31-ével távozik posztjáról Sztanó Imre, az Erste Bank Hungary lakossági üzletágért felelős vezérigazgató-helyettese.

2012.01.03 17:17MTI

Sztanó Imre 1997-től dolgozott az Erste csoportnál, majd 2004-ben csatlakozott az Erste Bank Hungary Zrt.-hez. Kezdetben az Erste és a Postabank integrációját irányító csapat tagjaként, majd stratégiai igazgatóként dolgozott a bankban. 2007 óta volt a bank vezérigazgató-helyettese és igazgatósági tagja. A közlemény szerint jelentős érdemei vannak abban, hogy az Erste Bank Magyarországon a második legnagyobb lakossági nagybankká fejlődött.
   
A lakossági üzletág vezetését 2012. február 1-jétől Jelasity Radován elnök-vezérigazgató veszi át, aki a kockázatkezelési feladatokat az érkező új igazgatósági tagnak, Bernhard Spaltnak adja át. Ezzel véglegessé válik a bank igazgatósági létszáma és összetétele.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.