Napirenden volt, de eredmény nem született

Nincs döntés a Malév tőkehelyzetéről

A Malév Zrt. szerdai rendkívüli közgyűlésén napirenden volt ugyan a társaság tőkehelyzetének rendezése, döntés azonban nem született.

2011.12.21 19:39MTI

A közgyűlés felkérte a Malév Zrt. Igazgatóságát, hogy a  mostani folytatólagos közgyűlés napirendi pontjaival a Malév Zrt. újabb közgyűlését 2012. január 6-ra hívja össze.
   
November 21-én a nemzeti fejlesztési miniszter jóváhagyása alapján a Malév Zrt. rövid távú finanszírozási igényének biztosítása érdekében 4,2 milliárd forintos tulajdonosi kölcsönszerződést írtak alá, amely biztosíthatja a társaság működését a következő közgyűlési döntésig - emlékeztetett a társaság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.