Döntött a Fővárosi Közgyűlés

Emelkednek a szemétszállítási díjak Budapesten

Emelkedik a települési szilárd hulladék elszállításának díja Budapesten januártól a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén hozott döntés értelmében.

2011.12.14 17:51MTI

A képviselők az erről szóló előterjesztést 18 igen és 14 nem szavazattal fogadták el. Az áremelkedés 2,26 százalékos lesz, egy négytagú, családi házas övezetben élő család kukáját havi 579 forint helyett 592 forintért viszik el hetente egyszer. A nyitott konténerek ürítése alkalmanként 5.264 forint helyett 5.383 forintba kerül majd.
   
György István városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes megjegyezte, hogy az emelés a hulladékelszállítás jelenlegi színvonalának fenntartása miatt indokolt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.