Felfüggeszti a kikapcsolásokat az E.ON

Az ünnepek alatt nem lesz E.OFF

Az ünnepek idejére felfüggeszti az E.ON Energiaszolgáltató Kft. az áram-, valamint a gázszolgáltatást igénybe vevő lakossági ügyfelek számlatartozás miatti kikapcsolását.

2011.12.14 17:08MTI

Az önkéntes moratórium ideje alatt - 2011. december 15-től 2012. január 6-ig - nem kapcsolják ki a szolgáltatásból az áram- vagy gázszámla rendezésével elmaradt lakossági fogyasztókat, így az ünnepek alatt valamennyi érintett család rendelkezésére áll a szükséges energiaellátás
   
Az energiaszolgáltató a családok jelenlegi nehéz gazdasági helyzetére való tekintettel a 60 napot meghaladó tartozás miatti kikapcsolások időszakos szüneteltetésével kíván hozzájárulni ahhoz, hogy a karácsony és a szilveszter körüli ünnepi időszak az érintett ügyfelek számára zavartalanul telhessen - áll az E.ON közleményében.
   
A felfüggesztés az E.ON Energiaszolgáltató Kft.-vel szerződésben álló lakossági ügyfelek esetében érvényes; a moratórium más energiakereskedővel szerződött, illetve nem lakossági ügyfelekre nem vonatkozik.
    
Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. több mint 3 millió ügyfélnek nyújt áram, valamint gázszolgáltatást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.