Nem lesz többé megszorítás?

Szijjártó szerint a görög útra görgetné az MSZP az országot

A miniszterelnök szóvivője szerint a szocialisták a görög útra akarja vinni Magyarországot, továbbra is el akarják adósítani, ki akarják szolgáltatni az országot, és megszorításokkal akarják sarcolni az embereket.

2011.10.26 15:25MTI

Szijjártó Péter azután adta ki erről szóló közleményét, hogy Mesterházy Attila, az MSZP elnök-frakcióvezetője - szerdai, a költségvetés parlamenti vitájában elmondott vezérszónoki felszólalása utáni tájékoztatóján - úgy vélekedett: a kormány nem háríthatja másra a felelősséget, nem hivatkozhat a kedvezőtlen külső körülményekre, az országot ugyanis a kabinet dilettantizmusa és felelőtlensége tette sebezhetővé.
   
Orbán Viktor kormányfő szóvivője erre reagálva hangsúlyozta: "a választók elsöprő döntésének köszönhetően" a megszorítások és az eladósítás politikájának ideje lejárt Magyarországon. A kormány tovább csökkenti az államadósságot, kiteljesíti az arányos adórendszert, lábra állítja a nyugdíjrendszert, és otthonteremtési programot indít annak érdekében, hogy 2012 Magyarország számára az elrugaszkodás éve legyen - közölte Szijjártó Péter.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.