Nem nyújt megoldást a kormány?

A Jobbik saját otthonteremtési programot készít

A Jobbik elkészíti saját otthonteremtési koncepcióját, mert az ellenzéki párt szerint a kormány tervei nem nyújtanak valódi megoldást - jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján Z. Kárpát Dániel.

2011.10.19 10:42MTI

A jobbikos képviselő elmondta, megszüntetnék a roma integrációs programot, mivel szerintük az az elmúlt 20 év alatt "talán egyetlen felzárkózottat sem eredményezett", és az erre szánt 120 milliárd forintot két részre bontanák: 60 milliárd forintból megteremtenék "a valódi rendvédelmet", a másik 60 milliárdot pedig otthonteremtésre fordítanák.

A Jobbik új lakások vásárlása mellett felújításra és lakásbővítésre is felhasználhatóvá tenné a szociálpolitikai támogatást, ráadásul kikötnék, hogy ezeket a munkákat hazai építőipari vállalkozások végezzék.

Az ellenzéki párt szerint ezzel 100 ezer munkahelyet lehetne teremteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.