A Jobbik szerint szégyen, ha így lenne

Orbán Viktor nem egyenlő a Magyar Állammal?

A Jobbik szerint bizony nem áll meg az élet a Kárpát-medencében a miniszterelnök nélkül - utalva ezzel arra, hogy elmaradnak azok a 23-ai rendezvények, amelyeken Orbán beszédet mondott volna. Akinek nem jutott a Fideszből, az kaphat a Jobbikból.

2011.10.18 18:34ma.hu

„Sajnálatos és szégyenteljes, hogy a Fidesz szerint a Magyar Államot kizárólag Orbán Viktor jeleníti meg” – írta közleményében a Jobbik. Szijjártó Péter miniszterelnöki szóvivő bejelentése szerint ugyanis elmaradnak a hét végén azok a magyarországi ünnepi rendezvények, amelyeken Orbán beszédet mondott volna.

„Több kérdést is felvet, miért hagyta cserben a Fidesz saját választóit, szimpatizánsait, miért nem mer még az '56-os szabadságharc évfordulóján sem közterületen ünnepelni. A társadalmi véleménynyilvánítástól félnek, vagy egyéb okból nem mernek kiállítani még egy miniszterelnök-helyettest, vagy más magasrangú kormánypárti politikust a megemlékező ország elé? Esetleg annak is örülnünk kellene, hogy nem október 24-én ünnepeljük október 23-át, amikor a kormányfő már itthon van?” – tették fel a kérdést.

A Jobbik egészen másképp gondolkodik Magyarországról: „Szerintünk ugyanis nem áll meg az élet a Kárpát-medencében a miniszterelnök nélkül. A nemzeti ellenzék ezért arra kér mindenkit – köztük azokat is, akik esetleg az Astoriához mentek volna megemlékezni –, hogy vasárnap délután jöjjön a budapesti József Nádor térre a Kossuth Lajos utcához, a Bankszövetség épületéhez a Jobbik rendezvényére.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.