Információhiányban szenved Orbán szóvivője?

MSZP: Szijjártó hazudik

A szocialista párt szerint Szijjártó Péternek vagy fogalma sincs arról, milyen helyzetben vannak a magyar családok, vagy arcátlanul és alávaló módon hazudik; egyik lehetőség sem vállalható egy miniszterelnöki szóvivő számára.

2011.09.14 17:57ma.hu

Információs szegénységi bizonyítványról és dilettantizmusról árulkodik, amennyiben az ország sorsáról, az Orbán-kormány dilettáns és megbukott gazdaságpolitikája miatt egyre jobban ellehetetlenülő tanárok, mérnökök, szakmunkások családjainak valós helyzetéről azt állítja valaki, hogy ezek a családok képesek kifizetni egy összegben a devizahiteleiket – írja az MSZP közleményében.
 
A párt szerint Szijjártó Péter egyetlen hangot nem szólt Mesterházy Attila azon felvetéséről, hogy parlamenti képviselő és állami vezető ne vehesse igénybe a végtörlesztést.

Hozzáteszik: nem ártana végre Szijjártó Péternek és a Fidesznek észrevennie, hogy nem mindenki keres havonta milliókat ebben az országban, és róluk, a hiteleiket egyre nehezebben fizető, vagy fizetni képtelen emberekről kell gondoskodnia a kormánynak. 

Ennyit a Fidesz kijelentéséről, miszerint az emberek oldalán áll és a felelősségről, amit a kormánypárt eddig újra és újra lesöpört magáról – zárul a szocialista párt közleménye.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.