Fenn, az ég felett

Nézze meg: a Nemzetközi Űrállomás asztronautái űrsétára mentek

Scott Kelly parancsnok és a repülőmérnök Tim Kopra elhagyta a biztonságot nyújtó űrállomás fedélzetét több mint 3 órára.

2015.12.21 17:30ma.hu

ISS Spacewalk

This is footage from the spacewalk currently taking place outside the International Space Station. Watch live on http://trib.al/RTTGxQv

Szerző: Sky News, 2015. december 21.

Két űrhajós hagyta el a Nemzetközi Űrállomás fedélzetét és űrsétára ment annak érdekében, hogy megjavítsák a megrekedt mobil szállító kocsit. Scott Kelly parancsnok és Tim Kopra repülőmérnök 3 órát dekkolt kint a világegyetem ridegében, hogy a megfeneklett mozgó alkatrészt, mely az állomás robotkarjának része, újra gördülékennyé tegye.


Broadcast live streaming video on Ustream

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.