Találmányi kiállítás

Magyar feltalálók sikerei külföldön

Hatodik alkalommal ünnepelte a világ a feltalálók nemzetközi napját, nagyszabású nemzetközi találmányi kiállítás keretében Szevasztopolban, ahol közel hatszáz találmány szerepelt 30 országból.

2013.10.01 09:01MTI

A Magyar Feltalálók Egyesületének csapata kiválóan szerepelt, hét aranyéremmel és két különdíjjal valamint értékes üzleti kapcsolatok ígéretével érkeztek haza.

Az esemény alkalmából az Ukrán Tudományos Akadémia elnöke bejelentette, hogy Vedres Andrást, a feltalálók világszövetségének (IFIA) elnökét, tudományos és innovatív eredményei elismeréséül, az Akadémia rendes tagjává választották.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.