Minden gyerek álma

Működő gyártósort épített legóból - videó!

Amikor Ole Kirk Christiansen a harmincas években elindította világhódító útjára a LEGO-t valószínűleg nem gondolta, hogy egy fanatikus valamikor ilyen gépet állít majd elő.

2012.09.26 17:37Konrád - ma.hu

Az Akiyuki nevű Lego-őrült valódi ajándékkal kápráztatta el a világot. A 30 méter hosszú, Legoból készült gépezet 500 kislabdát szállít különböző mechanizmusok segítségével. A videó azok közé tartozik, amit ha egyszer elkezd nézni az ember, nem tudja abbahagyni.

A műanyag remekművet Akiyuki 600 óra alatt rakta össze, ami valószínűleg elégséges a Lego-építés nagydoktori fokozatának elnyeréséhez. De a munkaóra mellett valószínűleg az anyagköltség sem törpül el, noha az nem derül ki, hány elemet használt fel összesen.

Aki élvezettel figyelte, milyen furmányos tervek segítségével próbálja a Prérifarkas elkapni a Gyalogkakukkot, végigámulta a Mentos és Diet Coke találkozásáról készült videókat vagy szívesen nézi a tévében a különböző "hogyan készül" műsorokat, biztosan örömét leli majd ebben a videóban is:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.