Újabb világcég a csapat mellett

Az OXXO Energy Truck Race Team és az Eni együttműködése

Az Eni Hungaria Zrt. - a világméretű olasz Eni S.p.A magyarországi leányvállalata - az OXXO Energy Truck Race Team mellé állt.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2012.06.28 16:23ma.hu

Az Eni egy integrált energetikai vállalat, mely 85 országban, 80.000 alkalmazottal van jelen az olaj, a gáz, a villamosság előállításában és eladásában, petrolkémiában, olajmezők felkutatásában valamint mérnöki munkában.

Az Eni Hungaria Zrt. 1990-es alapítása óta aktív szereplője a magyarországi piacnak. A vállalat jól ismert újonnan kifejlesztett kenőanyag kínálatáról, mely magában foglalja az eni i-Ride, eni i-Sint és az eni i-Sigma termékcsaládokat, de piaci jelenlétét a több mint 180, széleskörű szolgáltatást nyújtó Agip töltőállomás hálózat is erősíti.

Az új eni i-Sigma termékeket ezentúl nemcsak az OXXO Energy Truck Race Team logisztikai flottája, hanem a csapat versenykamionja is használja, így lehetőség nyílik a Kamion Európa-bajnokság folyamán a kenőanyag versenykörülmények közötti tesztelésére is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.