Nem csak a franciákkal lesz baj

2012-es férfi kézilabda Eb: "Halálcsoportban" a magyarok

A lehető legnehezebb csoportba, az olimpiai és világbajnok, címvédő francia, a vb-bronzérmes spanyol, valamint az orosz csapat mellé került a magyar férfi kézilabda-válogatott a januári, szerbiai Európa-bajnokság szerdai belgrádi sorsolásán.

2011.06.15 13:41MTI

Az első kalapban a franciák, a harmadikban a spanyolok, a negyedikben pedig az oroszok voltak a legerősebbek, és éppen ezt a három válogatottat "sikerült" megkapnia az előzetesen a második kalapba tett magyaroknak.

Az már korábban eldőlt, hogy Mocsai Lajos szövetségi kapitány együttese Újvidéken játssza a csoportmeccseit, és továbbjutása esetén a középdöntőben is marad a szerb-magyar határtól közel 100 km-re fekvő, Duna-parti vajdasági városban.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.