Kassai Viktor és segítői bíráskodnak a találkozón

Most már biztos: magyar csapat vezet BL-döntőn!

Kassai Viktor vezeti a labdarúgó Bajnokok Ligája szombati döntőjét, ezzel a magyar bíró a BL-finálék történetének legfiatalabb játékvezetője lesz.

2011.05.26 11:17MTI

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) csütörtökön értesítette az MLSZ-t, hogy a londoni Wembley Stadionban a 36 éves magyar bíró dirigálja a finálét, amelyen először alkalmazzák a hat játékvezetős rendszert.

Kassai munkáját Erős Gábor (40) és Ring György (30) asszisztensek, továbbá a két kapunál elhelyezkedő Fábián Mihály (31) és Bognár Tamás (33) segíti majd, s Vad II István (32) lesz a tartalék játékvezető.

Az UEFA a mérkőzésre még egy asszisztenst (biztonsági tartalékot) jelölt Kispál Róbert (42) személyében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.