Varga Dávid lett a harmadik

Képek! Kajak-kenu válogató: Vajda Attila és Kozák Danuta nyert

Női K-1 500 m-en Kozák Danuta, férfi C-1 1000 m-en pedig Vajda Attila nyerte a kenusok és női kajakosok idei első Európa- és világbajnoki válogatóját Szegeden.

Nézze meg a megható képeket! képgaléria

2011.05.21 11:55MTI

Kozák, a szám tavalyi Európa-bajnoka a kétszeres olimpiai és 29-szeres világbajnok Kovács Katalinnal vívott nagy csatát a szombati döntőben, s végül néhány tizeddel előzte meg klubtársát. A harmadik helyen szintén egy honvédos, Csipes Tamara végzett. A kenusoknál Peking bajnokával, a betegségéből nemrég felépült Vajdával csak Sáfrán Mátyás tudta tartani a lépést a fináléban, de a nagy esélyes szegedi kenus végül magabiztosan győzött. Sáfrán mögött Vajda párostársa, Varga Dávid lett a harmadik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.