Médiaszavazás alapján nyert a Chelsea csatára

Drogba Afrika legjobbja

Didier Drogbát, az FC Chelsea elefántcsontparti támadóját találták az év legjobb afrikai futballistájának az al-Muntahab című lap által felkért szakírók.

2007.12.25 12:15MTI

A kéthetente megjelenő marokkói sportmagazin hagyományos szavazásán harminc afrikai - marokkói, illetve külföldi - sajtóorgánum vett részt. Drogba sorozatban harmadszor érdemelte ki teljesítményével az elismerést. Az újság képviselői egy későbbi, egyelőre nem konkretizált időpontban nyújtják majd át a csatárnak az "Aranyoroszlánt". Drogba mögött a mali Frédéric Kanouté (FC Sevilla) végzett a második, a marokkói Youssouf Hadji (Nancy) pedig a harmadik helyen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.