Jövő héten kerül az országgyűlés elé

Sportfinanszírozás: júniusban jöhet a társaságiadó-kedvezmény

Június 15-én léphet életbe a magyar sportot érintő társaságiadó-kedvezményről szóló törvény, amely a jövő héten kerül az országgyűlés elé.

2011.05.05 17:54MTI

Bánki Erik, az országgyűlés sport- és turizmusbizottságának elnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta, befejeződtek az egyeztetések az Európai Bizottsággal, így a parlament elé kerülhet az öt látvány-csapatsportra - labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, jégkorong, vízilabda - vonatkozó törvényjavaslat, amelynek elfogadása esetén az adókedvezmény-rendszer a kormány számításai szerint nagyjából 20 milliárd forint pluszt jelent a magyar sportnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.