Labdába rúgnak

Kubatov Gábor: rend lesz a Fradinál

A Ferencváros elnöksége kilenc igen és egy tartózkodás mellett Kubatov Gábort választotta meg a klub elnökének.

2011.02.26 11:55MR1- Kossuth

Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója, azt mondta, ő nem úgy kezdi, mint az elődei, az eddigi elnökök a megválasztásuk után, vagyis ő nem ígér pénzt. „Én egy dolgot tudok ígérni, azt, hogy a Fradinál rend lesz – mondta.

– Akkor lesz majd teljesítmény is, és ha lesz teljesítmény, akkor a Fradinak lesz pénze. Mögöttem nem állnak befektetői csoportok. Egy olyan átlátható Ferencvárost alakítunk ki néhány héten belül, amelyre méltán lehet büszke minden magyar ember” – mondta.

Kubatov Gábor - fotó: MTI


Arra a kérdésre, hogy mikor tárgyal a labdarúgó zrt. új igazgatójával, Berki Krisztiánnal, azt felelte: egyelőre azt kellene tisztázni, ki Berki Krisztián a labdarúgó zrt.-nél. Mert ő csak egy memorandumot látott, amely szerint Berki Krisztián majd szerződést köt Kevin McCabe tulajdonossal, de egyelőre nincs adásvételi szerződés.

A Ferencvárosnak mint anyaegyesületnek öt százalékos tulajdonrésze van a zrt.-ben. Az új elnök elmondta, hogy kezdeményezik a zrt. átvilágítását. Levélben kérték, hogy betekinthessenek a társaság irataiba, számláiba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.