Négy héten belül gól?

Berki Krisztián cége veszi át az FTC labdarúgó Zrt. irányítását

Kevin McCabe, a Ferencváros labdarúgócsapatát működtető Zrt. tulajdonosa közös szándéknyilatkozatot írt alá Berki Krisztiánnal, a BK Management Kft. tulajdonosával, amelynek értelmében a korábbi vezérigazgató cége átveszi a labdarúgóklub irányítását.

2011.02.22 14:26MTI

Az ftc.hu-n kedden megjelent közleményben McCabe jelzi: "Ezzel párhuzamosan előrehaladott tárgyalásokat folytatunk a Ferencvárosi Torna Club megbízottjával, Kubatov Gábor úrral, a teljes projekt jövőjével kapcsolatban, mely projektnek része a teljes ingatlan átadása, beleértve a stadiont is.

Az alapelvekben már megegyeztünk, a végleges megállapodás pedig négy héten belül várható."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.