Ünnepel az MLSZ

Focifórum világsztárral

A Magyar Labdarúgó Szövetség a megalakulásának 110. évfordulóját ünnepli az idén. Ebből az alkalomból tartja meg a szövetség a Magyar Labdarúgás Fóruma rendezvényt, amelyet február 28-án a Papp László Budapest Sportarénában tartanak.

2011.02.16 11:39ma.hu

Az egész napos összejövetelre, amely az ünnepi év rendezvénysorozatának első állomása, meghívták a Real Madrid korábbi csapatkapitányát, Fernando Hierrót is, aki előadást és sajtótájékoztatót is tart.

A fórum nem szűk szakmai esemény lesz, hanem a sportág társadalmi és üzleti kapcsolatait járja körül. Az előadásokon felszólal körülbelül 70 előadó, a témák pedig rendkívül széles skálán mozognak majd. Mindezt sajtótájékoztatón ismertették a szövetség vezetői. Nyilasi Tibor elmondta, hogy a fórum vitaindítója az az egész sportágat érintő stratégiai koncepció lesz, amely 2020-ig meghatározza majd a magyar labdarúgás előtt álló feladatokat. A 70-szeres válogatott játékos kiemelte, hogy el kell érni azt, hogy a szurkolók olyan körülményeket tapasztaljanak a lelátókon, amilyeneket ő az ausztriai stadionokban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.