Győzelmet aratott felettük a vendég Lipcse

Női kézilabda BL: legyőzték, nehéz helyzetben a DVSC

A Debrecen 20-19-re kikapott a vendég Lipcsétől a női kézilabda Bajnokok Ligája vasárnapi, 4. fordulójában, így nehéz helyzetben van a továbbjutást illetően.

2010.11.07 20:10MTI
Fotó: MTI

A két csapat október 13-i, lipcsei találkozóján simán, 31-25-re diadalmaskodtak a hazaiak, és a sereghajtó debrecenieknek ezúttal fontos lett volna a két pont begyűjtése.

A hajdúságiak jövő szombat este a Hypo NÖ Maria Enzersdorf-i otthonában lépnek pályára, és pontot kell szerezniük, hogy maradjon esélyük legalább a harmadik hely megszerzésére - a BL-folytatásra már csak minimális az esélyük.

A csoport állása:


1. Navarra 6 pont (108-91), 2. Leipzig 6 (98-95), 3. Hypo NÖ 2 (89-98), 4. DVSC 2 (93-104)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.