Elcsalták az az ukrán-lengyel pályázatot?

Az UEFA beperli a vádaskodó ciprusi funkcionáriust

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) beperli a ciprusi Szpirosz Marangoszt, aki azt állítja, hogy megvesztegetéssel nyerte el az ukrán-lengyel pályázat a 2012-es Európa-bajnokság rendezésének a jogát.

2010.10.28 18:43MTI
(fotó: MTI)

Az UEFA csütörtökön bejelentette: mivel a ciprusi sportvezető a megjelölt szerdai határidőig nem állt elő bizonyítékokkal, ezért bíróság elé viszi az ügyet.

Ugyanakkor Marangosz fenntartja a vádjait, a bizonyítékokat Cipruson kívánja nyilvánosságra hozni, mivel az UEFA-nak tavaly hiába jelezte a korrupciós ügyet.

"Kész vagyok Cipruson az ügyvédem és a ciprusi állam egy képviselőjének jelenlétében bemutatni az összes bizonyítékot" - mondta Marangosz a Gazzetta dello Sport csütörtöki számában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.