Megnövekedett üzleti elfoglaltsága

Lemondott a Ferencváros elnöke

A keddi rendkívüli elnökségi ülésen lemondott posztjáról Rieb György, a Ferencvárosi Torna Club elnöke - közölte a klub.

2010.08.17 15:27MTI

A sportvezető megnövekedett üzleti elfoglaltságaival indokolta döntését. Az FTC elnöksége ezután egyhangúlag elnökké választotta Kovács Miklós eddigi alelnököt, utóbbi pozíciót pedig Springer Miklós tölti majd be. Rieb 2007. június 5-én lett a sportegyesület elnöke, korábban az Aprilia cég vezetőjeként tevékenykedett a ferencvárosiak vízilabda-szakosztályánál. Elnöksége alatt angol befektető érkezett az FTC labdarúgóklubhoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.