Elsírta magát a kancellár

Merkel együtt sörözött a játékosokkal az argentinok lealázása után

Az Argentína elleni győzelem után együtt sörözött a játékosokkal az öltözőben Angela Merkel német kancellár, akit Schweinsteiger, Podolski és a többiek hatalmas üdvrivalgással fogadtak.

2010.07.04 12:13MTI

A vasárnapi német sajtó értesülése szerint a csapat tagjai - a 2006-os világbajnokságra emlékezve - beszédet vártak a kancellártól, aki azonban a meghatottságtól könnyeivel küszködve csak annyit tudott mondani:

"Ez egy álom volt."

A sokat kritizált kancellár futballrajongásának, az öröm legőszintébb és legemberibb kinyilvánításának köszönhetően ismét belopta magát az emberek szívébe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.