Nem kapott helyet

Godin nem játszik Ghána ellen

Oscar Tabarez, az uruguayi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya már két nappal a Ghána elleni világbajnoki negyeddöntőt megelőzően kijelölte kezdőcsapatát, melyben nem kapott helyet a sérült Diego Godin.

2010.06.30 16:45MTI

Az uruguayi hátsó alakzat fontos pillérét a Dél-Korea ellen 2-1-re megnyert szombati nyolcaddöntő szünetében kellett lecserélnie a szakvezetőnek, aki csakúgy mint akkor, most is Mauricio Victorinónak szavaz bizalmat Godin helyén.

"Sajnos nem egészséges, ezért nem játszik. Remélem, a cserék között számításba vehetem majd, van még két nap, hogy javuljon az állapota" - mondta Godinról a tréner.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.