Nem tudni állhat-e még kapuba a hálóőr a vb alatt

Komoly Buffon sérülése

Komoly a sérülése Gianluigi Buffonnak, a címvédő olasz labdarúgó-válogatott elsőszámú kapusának, akit a Paraguay elleni, hétfői világbajnoki mérkőzés szünetében le kellett cserélni.

2010.06.15 17:32MTI

A csapat fizioterapeutája kedden azt mondta: egyelőre bizonytalan, hogy a játékos mikor léphet újra pályára vb-n. Enrico Castellacci úgy fogalmazott, a hálóőr bal oldali ülőidegével van probléma, s azonnal el is kezdik a gyógyító gyakorlatokat. A 32 éves Buffon már az 1-1-gyel végződött meccs bemelegítésénél hátfájásra panaszkodott, majd a szünet után már nem tudta folytatni a játékot. Az olaszok vasárnap az új-zélandiakkal, jövő csütörtökön pedig a szlovákokkal találkoznak az F csoportban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.