Red Bull Air Race

Osztrák siker Kanadában, Besenyei tizedik

A 2008-as összetett győztes osztrák Hannes Arch nyerte a Red Bull Air Race gyorsasági műrepülő világbajnoki sorozat idei negyedik versenyét, amelyet a kanadai Windsorban rendeztek.

2010.06.07 18:00Gaál Kata

Besenyei Péter tizedikként zárt. A viadal honlapja szerint a vasárnapi versenyen a címvédő brit Paul Bonhomme lett a második, az amerikai Kirby Chambliss pedig a harmadik. Összetettben Bonhomme vezet 41 ponttal, míg a magyar pilóta itt is a tizedik 14-gyel.

A vb hat hónapig tart, öt kontinensen összesen nyolc viadalt rendeznek a világ 15 legjobb pilótája számára. Budapesten augusztus 19-én és 20-án repülnek majd a résztvevők, az lesz a vb hetedik, azaz utolsó előtti futama 2010-ben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.